Main menu:

Site search

 

december 2010
m ti o to f l s
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Kategorier

Meta

Lummes blogg/info

Lite om ”Skammens” företrädare…

  • Sharebar

Det är så man skäms när man läser hur den sk föreningen Maskrosbarnen med Roy Alden i spetsen  bedriver sin verksamhet. Något mer skamligt har jag inte sett sedan jag engagerade mig om vanvårdsfrågan. Bedrövligt skamligt är orden om detta vilket jag vill hävda åter därför att jag är ingen sympatisör utav denna form utav verksamhet som jag själv ser som bedräglig i alla ändar.

Föreningen Maskrosbarnen har tagit samma namn som www.maskrosbarn.org vilket de ändrat till www.maskrosbarnen.se som visar på hur rätthaveristen Roy Alden bedriver egen verksamhet. Här gömmer han sig bakom en fasad lika som han i lönndom plagierat en seriös förening för eget bruk med ett rättshaveri om att det enda man är ute efter är pengar samtidigt som man rent ut sagt skiter i vanvården hur den egentligen var därför att detta intressera inte särskilt mer än de pengar som de trängtar till. Förmodligen för att de själva inte besitter den kompetens som krävs för egen försörjning utan att på detta sätt få en inkomst som luktar lurendrejeri lång väg .

Pengar luktar som bekant inte. Däremot luktar verksamheten maskrosbarnen illa lång väg som denne Roy Alden och hans parhäst Kent Engström gömmer sig bakom. Lurendrejeriet stinker lång väg . Läser man på hemsidan är det en verklighet om detta som lyser läsaren i ansiktet. Lika som Rättshaveristen Kent Engström på sin hemsida lägger man ut dokument mm för att därigenom visa på att det enda man sysslar med är att ifrågasätta andra medan man själv leker Advokat och Domare samtidigt. Kluvenheten i verksamheten visar på ett syndrom som ligger på en nivå som inte har med någon upprättelse att göra mer än att den egenutnämnde Roy Alden tror att han denna väg ska dra till sig medlemmar till föreningen.

Vad jag härmed vill varna för är att lierar man sig med denne Roy Alden lierar man sig med individer som har mycket lite till övers för vad de säger sig verka för. Denna form av upprättelse verksamhet visar på hur störda dessa personer är i sin egen värld där de försöker lura in godtrogna individer som själva söker gemenskap för att få tillit och hjälp i den situation de befinner sig i.

Läser man på hemsidan www.maskrosbarne.se finns inte en rad om hur man kan eller vill hjälpa . Vad jag vill varna för är att denna form av verksamhet som  Roy Alden och hans parhäst Kent Engström visar upp vill jag varna för att man ska hålla sig ifrån.  Vad dessa  personer visar upp är extrema känslor av självhävdelse samt bristande verklighetsuppfattning. Vad de endast äger är ett stort behov av att själva befinna sig i centrum. Brist på empati visar de i sin iver om att hänga ut andra samtidigt som de gömmer sig bakom en fasad utav välgörenhet där de själva är ute efter pengar för egen del vilket är det enda som intresserar dem.

När det gäller i övrigt om vanvårdsfrågan vill jag med bestämdhet hävda att vad jag säger och skriver om är den enda sanning jag kan se och som går ut på att enskilda endast är ute efter att själva göra sig en hacka på sina gelikars öde. Ingen ska komma till mig och säga att man gör detta för att hjälpa. Allt kan ses genom alla dessa oseriösa föreningar som poppade upp efter att vanvården blev officiell ute i samhället. Föreningar som Stulen Barndom samt Vanvårdad och bortglömd med den extrema föreningen Maskrosbarnen i spetsen visar på en helhet som är skamlig vilket säkerligen även utredaren om vanvården även de konstaterat.

Hade man varit ute efter att hjälpa varandra hade man samlat sig i en enda förening. Vad som syns idag är split och elände därför att enskilda endast är ute efter att få till sig pengar där de rent ut sagt skiter i sina gelikar. Allt visar på egen egoism där man även gör sig till martyrer i egen sak utan att bry sig särskilt om vad andra i samhället råkat ut för och som jämförelsevis står sig lika då det gäller den generella vanvården.

Vad jag hoppas på är att man ordentligt tar avstånd ifrån vad jag här har referat till så att företrädarna för både råd och föreningar blir avklädda ända in i till märgen då vanvårdsfrågan avgörs. Min förhoppning är att de utvisas dit de hör hemma vilket är till rättshaveriets bakgård som inte har något med upprättelsen att göra vilket de jag referat till här  tydligt visar idag. Fortsättningsvis kan de där fortsätta med vad de bedriver idag därför att de har inte annat att bidraga med då det gäller ett samhälle som söker solidaritet vilket de inte visar med den verksamhet de idag bedriver.

Comments

Comment from Gull-Britt Jakobsson
Time: september 30, 2013, 11:01 f m

Det finns inte ord för hur ledsen och förbannad man blir av att dessa människor leker med oss som farit illa under vår barndom och uppväxt.och utnyttjar vår tillit.
Jag har misstänkt att allt inte står rätt till med Roy Alden och hans vänner, så jag har slutat att betala eller svara på dom brev jag får.
Hur många fler än jag är det som har trott att detta var seriöst ??
Detta är ju bedrägeri och borde ju anmälas, hur många är det med mig som naivt har betalat dom summor som Alden och hans vänner krävt ??

Comment from Krister Lumme
Time: september 30, 2013, 11:32 f m

Hej Gullbritt.
Roy Alden och hans anhang har jag kritiserat hur mycket som helst. Vad de är ute efter är pengar och inget annat. Någon empati för barnhemsbarnen har de inte mer än att de försöker göra sig pengar på dem. En samling banditer är vad de är där de gömmer sig fegt bakom fina ord om sympati och allt som är lika mycket värt som dasspappret de torkar sig i ändan med. Märkligt är det hur man tyr sig till typer av detta slag som borde gå i terapi och få vård för sitt agg mot samhället som de i mångt och mycket ofta själva är orsaken till om man synar dem närmare i sömmarna.

Vad jag själv är glad och stolt över är att en ursäkt med en symbolisk ersättning blev resultatet av vårt arbete Kent Sänd och jag tillsammans med några till gjorde och som ingen av dem typ Roy Alden och hans gelikar aldrig kommer i närheten av därför att någon empati har de inte mer än att de själva står sig närmast samtidigt som de skiter i andra bara de kan tjäna pengar på dem.

ha det bra
mvh
Krister Lumme

Write a comment

« Tillbaka till textkommentarer
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Related articles